top of page

Karim Gawad Black Ball Open Şampiyonu


Mısırlı Karim Abdel Gawad final maçında Dünya 2 Numarası Ali Farag'ı yenip 2018 CIB Black Ball Squash Open Şampiyonu oldu.


Black Ball Squash Open, 2016’da düzenlenen PSA Dünya Şampiyonası’ndan bu yana Mısır’ın başkentinde gerçekleşen ilk büyük turnuva ve Farag ile dört set süren bir savaşta zirveye çıkan Gawad oldu.


Gawad, 2017 Şampiyonlar Turnuvası'ndan bu yana ilk kez PSA Platinum etkinliğinde yer alan ünvan, en iyi şekilde geri döndüğünü gösterdiği için, haftada çarpıcı bir squash üretti. İlk önce dünya 1 numarası Mohammed el Shorbagy'i ardından dünya 4 numarası Tarek Momen'i ve ardından ise finalde Dünya 2 numarası Ali Farag'ı yendi.


Final sonrası Gawad şu sözleri söyledi;

Gawad büyük galibiyetini takiben, “Düştüğüm yerde birçok kez gördüm” dedi. “Bütün o aylar, bütün o günler, ben kendimi ittim ve ittim. Kötü zamanlar vardı, gerçekten kötü zamanlardı, ama ekibim ve takımım bu kötü anların içinden çıktık . Sonunda bu hafta geldi ve formuma geri döndüm

“Fiziksel olarak % 100 değildim ama ekibim sayesinde, bu sabah saat 4'e kadar iyi bir iyileşme yaşadım ve bugün yorgun hissetmedim.


20. PSA unvanını aldıktan sonra PSA Platinum etkinliğinden 25.000 $ 'ın üzerinde para ödülü aldı.

CIB Black Ball Squash Open Final:

[7] Karim Abdel Gawad (EGY) 3-1 [2] Ali Farag (EGY) 11-6, 13-11, 7-11, 11-8 (62m)

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page