top of page

PSA turnuvaların başlangıç tarihini ağustos ortasına ertelediklerini duyurdu.



Profesyonel Squash Derneği (PSA), küresel COVID-19 pandemisini takiben PSA Turunun askıya alınmasının genişletildiğini ve Temmuz ayında düşündükleri başlangıç tarihini Ağustos ayına ertelendiğini duyurdu.


PSA Turu 13 Mart'tan beri askıya alınmış durumda ve turnuva organizatörleri ve oyuncuları ile düzenli iletişimin ardından tüm oyuncuların, promotörlerin, taraftarların ve turnuva personelinin sağlığı ve güvenliği göz önünde bulundurularak, askıya alma süresinin ağustos ortasına uzatılmasına karar verildi.

Askıya alma 16 Ağustos'a kadar uzatılacak ve PSA önümüzdeki haftalarda durumu gözden geçirmeye devam edecek.


Etkilenen turnuvaların listesi aşağıdadır:


Victoria Açık Melbourne, Avustralya HCL SRFI Hint Turu - Büyük Noida, Hindistan City of Greater Shepparton Uluslararası - Shepparton, Avustralya Kingston Belediye Meclisi Melbourne Açık - Melbourne, Avustralya

PSA Tur Direktörü, Hannah Ridgard-Mason;

“Uluslararası seyahat, sosyal uzaklaşma yönergeleri ve uluslararası seyahat eden oyuncular ve personel için potansiyel karantina önlemleri ile ilgili bir dizi belirsizlik var, bu da önümüzdeki altı ila sekiz hafta içinde turun sürdürülmesinin şu anda mümkün olmadığı anlamına geliyor” dedi.


“Bu zor ama gerekli bir karardır ve doğal olarak bu küresel salgının ardından PSA Turuna devam edemiyor oluşumuzdan hayal kırıklığına uğradık."


"Bununla birlikte, tüm oyuncularımızın ve etkinlik yürüten herkesin sağlığı ve güvenliği çok önemlidir. Profesyonel squash'ın dönüşü için bir yol haritası çizmeye çalışırken tüm mevcut seçenekleri araştırmaya devam ediyoruz. ”


32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page